Újlipótvárosi csoda: hogyan varázsoltunk újjá egy lakást természetes hatású parkettánkkal

Habár a Jola Csoport parkettái szerte az országban megtalálhatók számos otthonban, rendkívül büszkék vagyunk, hogy termékeinket felhasználták egy különleges lakásfelújításban az Újlipótvárosban. Balogh Ágnes lakberendező és testvére, Lusztig-Balogh Ildikó projektmenedzser egy 64 négyzetméteres lakást varázsoltak újjá, természetes hatású parkettánkkal a központban.

Balogh Ágnes és Lusztig-Balogh Ildikó különleges összhangban dolgozott együtt ezen a felújítási projekten, amelyben maximálisan kihasználták a lakás egyedi adottságait. Az eredeti nagypolgári stílustól eltérően, a modern, természetes hatású anyagok használatát részesítették előnyben, amelyhez jól illeszkedtek termékeink.

A parkettánk kiválasztásánál kulcsfontosságú szerepet játszott, hogy a padló összekapcsolja a különböző tereket, melegséget és egységet adva a lakásnak. A világos tölgyfa színű parketta tökéletesen kiegészíti a lakás természetes fényét, a napfényben úszó szobákat, a fehér falakat, valamint a márvány hatású burkolólapokat.

A lakás szíve, a konyha lett a legnagyobb változás színhelye. Egy korábbi válaszfal helyén most egy modern konyhasziget található, amelyet természetes hatású parkettánkkal láttunk el. A parketta elegáns, mégis természetközeli megjelenést kölcsönöz a konyhának, hozzájárulva a teljes tér harmonikus összhatásához.

A Jola Csoport számára fontos, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb minőségű termékeket kínáljuk. Ez a projekt jól mutatja, hogy parkettáink tökéletesen illeszkednek mind a modern, mind a klasszikus belső terekhez, hozzáadva azt a különleges hangulatot és melegséget, amely otthonná varázsolja az adott helyiséget.

További részleteket a teljes lakásfelújításról innen tud megtekinteni. Ha te is szeretnéd otthonodba varázsolni ezt a természetközeli, mégis elegáns hangulatot, nézz szét termékeink között, vagy látogass el az érdi üzletünkbe.

Érdi elérhetőség

ÜZLETVEZETŐGyuris Gábor


CÍM2030 Érd,
Iparos út 36.


TELEFON+36 20 400 50 67


E-MAIL[email protected]

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek9.00-17.00


Szombat9.00-12.00


VasárnapZárva

Árajánlatot kérek ettől az üzlettől!