Falburkolatainkról

A falburkolatok kialakítása, anyagválasztást figyelembe véve a padló kialakításához hasonlóan történik. Lehet hideg és melegburkolatokat használni. Üzleteinkben a melegburkolatok közül tud választani az érdeklődő. Termékkínálatunkból vásárlóink laminált padlót, parafa falburkolót és egy új terméket a CreaWall dekor panelt tudja választani. Mostani írásomban ez utóbbiról szeretnék néhány gondolatot megosztani Önökkel.

 

A CreaWallról

A modern lakások belsőépítészeti igényeinek változása hívta életre a falburkolatok új generációját, amit a CreaWall termékei képviselnek. Felépítését tekintve kétfajta vastagságban érhetők el: egy vastagabb kb 14mm extra dekorpanel, és a vékonyabb kb 4,5mm slim dekor panel. Bár vastagságuk eltér, felépítésük megegyezik egymással. Alul egy karton található, ami a hordozó réteg alapját adja. Erre kerül egy szivacs réteg, ami a kétfajta panel eltérő vastagságából kifolyólag, egymás mellé helyezve a térből kiemelkedve még változatosabbá teszi a termék felhasználását. Erre a rétegre kerül egy olasz műbőr dekoranyag.

EXTRA

  1. 3 mm karton; 2. 10 mm szivacs; 3. olasz dekoranyag

SLIM

  1. 1,5 mm karton; 2. 2 mm szivacs; 3. olasz dekoranyag

Négyféle méretben elérhetőek 30×30, 30×15, 60×30 és 15x15cm. 32 féle szín közül lehet választani, ebből következik, hogy méret, szín és vastagságot figyelembe véve 256 variációban lehet a terméket megrendelni.

15×15 cm

30×30 cm

30×15 cm

60×30 cm

Könnyű telepítés

A telepítése egyszerű, szegelés, fúrás helyett ragasztással rögzíthető a falra. A fogadó felület megtisztítása után a termék telepítésre kész. A felhelyezésére használhatunk szerelési vagy kétoldalú ragasztót. Célszerű előszőr a padlón kirakni a megtervezett mintát, majd a függőleges és vízszintes irányra figyelve a falon felragasztani a terméket. A gépi gyártásnak köszönhetően az elemek méret pontosak. Mivel kimondottan könnyű, egy-egy elem a felhelyezés nem igényel hosszú megtartást a falon, vagyis könnyen, gyorsan lehet haladni a telepítéssel. Felépítésének köszönhetően, akkor sem okoz gondot a kivitelezés, ha külső, vagy belső sarokhoz érünk. Egy tapétavágó segítségével, az alsó réteg könnyedén vágható. Ugyanígy probléma nélkül alkalmazható a falburkoló, ha kapcsolóhoz, vagy konnektorhoz érünk. A tapétavágó segítségével kivágjuk a szükséges területet, és a kapcsoló, vagy konnektor teteje eltakarja a vágott részt. A telepítése, por, piszokmentesen megoldható, mely szinte egyedülálló a falburkolók kivitelezése során. A használat során a felületre kerülő szennyeződéseket könnyen le lehet takarítani, szivaccsal, és háztartási tisztítószerrel. A termék esztétikai megjelenésén túl a hő és hangszigetelő tulajdonsága is növeli a termék értékét: használata csökkenti az átszűrődő hangokat, és a visszhangot, illetve jobb hőérzetet, és kellemes tapintást biztosít. 

Variálhatóság

Tapasztalat szerint, amikor egy termékből sok fajta érhető el, néha elbizonytalanítja a vásárlót, és nehezen tud választani. Ezt elkerülve, a gyártó az egyszerűséget szem előtt tartva, változatos szetteket állított össze melyek változatos színekben és méretekben érhető el. Lehetőség van ugyanazt a szettet normál vastag és vegyes vastagságú elemekből megrendelni. Szintén, hasonló elvet követve a gyártó lehetőséget biztosít, hogy egy előre eltervezett mintát telepítsünk a falra, melyet kétféle színből tudunk kiválasztani, normál, vastag és vegyes vastagságban. A választási lehetőségek szerint ebben a mintában háromfajta struktúrában tudjuk elérni a terméket: labellino, sarif és bufalino mintával.

Amennyiben egyedi, változatos, különleges falburkolóra van igénye, amit akár házilag is tud telepíteni, fokozva a helyiség hangszigetelését, növelve a hőérzetet, kérem látogasson el honlapunkra, vagy valamelyik Jola szaküzletbe, és munkatársaink segítenek megtalálni az Önnek megfelelő CreaWall terméket.

Ne habozzon! Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!