Felmérés, házhozszállítás, lerakás

A három testőr

A felmérés szükségességét elsősorban nyílászárók esetében szoktuk hangsúlyozni, mivel azok összetettebb (nem mellékesen: drágább) szerkezetek, valamint nincs lehetőség az utólagos, „veszek még hozzá” megoldásokra. Ettől függetlenül a padlók, parketták felmérése is kulcskérdés,  szabálytalan alakzatok, különleges helyszínek esetén kiváltképp. A házi mérésre minden esetben rátartást szoktunk javasolni, hiszen vannak a lerakásnál „leeső” darabok, valamint akár pótlásra is szükség lehet. A bontatlan csomagokat előzetes megbeszélés és a feltételek tisztázása után általában levásárlás lehetőségével visszavesszük. Összességében sokszor indokoltnak tartjuk parkettás szakember véleményének kikérését! Ide kapcsolódó jó tanácsunk: különösen akkor „ne centizze ki” a parketta megrendelését, ha azt mi nem tartjuk folyamatosan készletünkön (bár ez a ritkább), hiszen ha utánrendelésre kerül sor, Önt nagyobb időveszteség fogja érni.

Házhozszállítás

JOLA parketta szolgáltatása a házhozszállítás

A házhozszállítás a padlók, parketták esetében nem kulcskérdés, szinte minden személyautóban elfér egy átlagos szoba, előszoba megrendelése, de természetesen van arra mód, hogy a mi általunk javasolt szakember ki is szállítsa Önnek a megvásárolt terméket. Ennek díjai szaküzletenként eltérnek, érdeklődjön eladóinknál!

Lerakás

JOLA szolgáltatása a parketta, padló lerakás

A lerakás… Sokfelől halljuk, hogy például a laminált padlót már bárki lerakja. Ezzel mindenképpen vitatkoznánk, a burkoló szakma nem véletlenül olyan keresett manapság: tapasztalatot, szakértelmet igényel, és garanciát is csak akkor tudunk vállalni a termékeinkre, ha azt szakember telepítette, a helyes technológiai sorrend betartásával. (Csöndben jegyezzük meg: jelen sorok írója egy 20 m2-es szobával két napig küzdött – soha többet! 😀 )

A következő termékekre kérek árajánlatot

A honlapunkon található árak bruttó irányárak, melyek szaküzletenként eltérhetnek, és nem minősülnek ajánlattételnek. A honlapon szereplő képek illusztrációk!
Árajánlat kérés Padló, parketta referenciák JOLA videók
A honlapunkon található árak bruttó irányárak, melyek szaküzletenként eltérhetnek, és nem minősülnek ajánlattételnek.
Ajtó Ablak Beltéri ajtó Redőny Garázskapu Hőszigetelés Párkány Ipari kapu LED világítás

Miért a JOLA?