A magyar tulajdonú szaküzlethálózatunk további két új nyílászárót, parkettát, hőszigetelést és garázskaput forgalmazó szakkereskedési ponttal bővül. Magyarország két nagy városában, Szegeden és Debrecenben hamarosan megnyitjuk szaküzleteinket a városban és környékén lakók számára.

uj-szeged-debrecen

 

Miért láttuk úgy, hogy ezt a két várost is érdemes bekapcsolni a vérkeringésbe?

Nos, az elmúlt évek szakmai tapasztalatai és a hosszú távú tervezési stratégiánk is tartalmazta ezt a lépést. Cégcsoportunk alap koncepciója, hogy egy stabil fejlődési pályán tudjon meghatározó szereplőjévé válni ennek a szakmának. Örömünkre szolgál, hogy a fejlődésünkbe nem következett be töréspont. Sem a gazdasági válság, sem a multinacionális cégek fejlődése (majd hanyatlása) nem tudott eltéríteni bennünket arról a szakmai útról, amit meghatároztunk több, mint 12 éve.

Stratégiailag elmondható, hogy Magyarország két meghatározó múlttal és gazdasági erővel bíró településére érkezünk meg, ahol a népességszám sem elhanyagolható.

Másodsorban az is megerősítette nyitási szándékunkat, hogy a két településről érkező ajánlatkérések száma olyan magas volt, hogy elérkezettnek láttuk a pillanatot, hogy azt a lépést most lépjük meg.

Nyitás időpontja: május – mind a két szaküzlet esetében.

 

Ajánlatkérésüket addig is szívesen várjuk és hamarosan találkozunk Szegeden és Debrecenben is!